VẺ ĐẸP VIỆT NAM 17 ngày 16 đêm (2 đêm trên máy bay) - Trọn gói

 • Dòng sản phẩm: Tour Việt Nam
 • Số lượng sản phẩm trong kho: 1
 • 25.000

Tour Code:

Tour Route:

           

GVNHT022017

Norge- Hanoi – Halong Bay – Hanoi – Hue – Danang – Hoian –Saigon - Norge

Antall dager I Vietnam:           

15 dager/14 netter i Vietnam

Tur lengde:

17 dag/ 16 netter - 2 netter på flyet

Pris : 

 Fra kr. 25000,-

Privat gruppe:        

minst påmeldte: 4 personer

Turguide:

Engelske talende

 

******************************************************************************************

Reiseplan

. Dag 1  : Hanoi Ankomst - Vanndukke teater (- / L / M)

. Dag 2  . Hanoi bytur (F / L / M)

. Dag 3  : Hanoi - Hon Gai Harbor - Bai Tu Long - Cong Do - Cap La Island - Tra San (F / L / M)

. Dag 4  : Tra San - Thien Canh Son Cave - Hon Gai Harbor - Hanoi (F / L / D)

. Dag 5  : Hanoi - Fly til Hue (F / L / M)

. Dag 6  : Hue Imperial Citadel tur (F / L / M)

. Dag 7  : Hue - kjøre til Lang Co (F / L / M)

Dag 8  . Lang Co Beach fri dag (F / L / M)

Dag 9  . Lang Co - transport til Hoi An (F / L / M)

. Dag 10  : Hoian - Red Bridge Cooking Class – Hoi an (F / L / M)

. Dag 11  : Hoi An - kjøre til Danang (F / L / M)

. Dag 12  : Danang - fri dag (F / L / M)

Dag 13  : Danang - Fly til Saigon (F / L / M)

Dag 14  : Saigon bytur - Cu Chi tunneler - Saigon (F / L / M)

Dag 14(valgbar)  : Saigon - Mekong Delta - Cai Be flytende marked - Tanh Phong Island - Saigon (F / L / M)

Dag 15  : Saigon - Avreise (F / - / -)

*************************************************************************************

DETAIL ITINERARY:

Dag 1 : ankomst Hanoi– Water Puppet Show (-/L/M)

 Vi flyr med de kvalitet flyselskaper som Singapore Airline, Thai Airways, Emirates fra Norge til Vietnam

 Ved ankomst i Hanoi, vil vår guide og sjåfør velkommer deg på Hanoi flyplassen og kjøre til hotellet i den gamle bydelen for innsjekking. Lunsj på en lokal restaurant.

På ettermiddagen vil du være fri til å utforske den sjarmerende skjønnheten i Hanoi Old Quarter.
På ettermiddag på rundt 17:00, vil vår guide og sjåfør henter deg til middag med vietnamesisk autentisk mat på en lokal restaurant. 
Etter det, vil vi nyte den unike Thang Long vanndukketeater showet. Tradisjonen med vann dukketeater stammer fra en tid da rismarkene ble oversvømmes og landsbyboere ville gjøre underholdning ved å stå i vann til livet med dukkene utfører over vannet.Ved hjelp av store stenger for å støtte dukkene Det virket som om de var i bevegelse over vannet med dukkeførerne skjult bak en skjerm. Denne tradisjonen er unik for Nord-Vietnam, men har nylig funnet berømmelse på scener over hele verden; så det er en sjelden godbit for å se dukkene utføre i sin opprinnelige plassering på Thang Long vanndukketeater. Forestillinger er ledsaget av en vietnamesisk orkester som spiller tradisjonell musikk med trommer, tre klokkene, horn, bambus fløyter og cymbaler. Det er også autentiske vietnamesiske opera sanger som forteller historien som blir handlet ut av dukkene. Mesteparten av show forteller av Vietnamesiske eventyr og sagn med emner, inkludert feiringen av ris avling avbildet på en humoristisk måte.Etter showet, kommer tilbake til hotellet. Overnatting i Hanoi.

 

Dag 2 : Hanoi city tour (F/L/M)

At 08:00, vil vår guide og sjåfør venter på din hotellets lobby. Vi kjører til Ho Chi Minh Mausoleet, hvor vi skal tilbringe et par timer til å besøke Ho Chi Minh-mausoleet, hans tidligere stylte-hus bolig, presidentpalasset, Ho Chi Minh-museet og One Pillar Pagoda.
Vi kommer til å se Temple of Litteraturen: Opprinnelig bygget som et tempel til Konfucius, er dette stedet for Vietnams første universitet dateres tilbake til 1070. Tempelet fremhever viktigheten av at det vietnamesiske samfunnet plassert da og nå på utdanning.Lunsj vil bli servert på en lokal restaurant.På ettermiddagen vil vi besøke en av de mest interessante museer i Vietnam; Etnologisk museum, som er allment anerkjent som den beste i landet og har en omfattende utstilling dedikert til Vietnams 54 etniske minoritetsfolk.
Etter det vi vil vandre rundt i byen og med bil for å se det virkelige liv Hanoi samt forskjellen deler byen. Blant annet den legendariske av Hoan Kiem Lake (Sword-Return Lake) og Ngoc Son-tempelet dedikert til en tidligere general sjef Tran Hung Dao for sin kamp mot mongolene. 
Fortsett å besøke St. Joseph-katedralen og Hanoi Opera House - noen av de mest typiske bygningene i fransk koloniarkitektur i Hanoi (valgfritt)Etter det, vil vi ta en times cyclo (padle rickshaw) rundt den gamle bydelen, kjent som de 36 gatene, er denne travle området av smale gater hjem til tusenvis av små bedrifter og kremmere. Opprinnelig hver av de 36 gatene navnene 'ble knyttet til de produktene som selges der.Spis middag på en lokal restaurant.Tilbake til hotellet i den gamle bydelen. Fri til å disponerer tiden selv.Overnatting i Hanoi.

 

Dag 3 :  Hanoi - Halong bay Cruise:  Hon Gai Harbor – Bai Tu Long – Cong Do – Cap La Island – Tra San (F/L/M)

07.45 - 08:30: The Swan skyttel buss vil plukke deg opp fra hotellet og setter kursen mot nordøst for Vietnam12.30: Ankom Swan kontor, overført til Swan Cruisebåt.12.45: Nyt velkomstdrink, bli briefing om sikkerhet på båten og aktiviteter er inkludert så sjekk in lugaren.13.30: Nyt Vietnamesisk mat mens båten rolig cruising til kjernen av Halong bukta15.00: Ankomst til kajakk området - det er Cap La Island. Ro kajakk gjennom vakkert og storslått natur, bading og avslapning.17.30: Få tilbake til båten og nyter Sunset parti mens våre cruise seiling til overnatter forankring sted.19.00: Overdådig set-meny middag ombord.20.30: Fritid for å spille, kan du også prøve lykken med blekksprut fiske.

Overnatter på Swan Cruise midt i Halong Bay.

 

Dag 4 : Halong bay Cruise:  Tra San – Thien Canh Son Cave –  Hon Gai Harbor - Hanoi (F/L/M)

06.30: Starter dagen med Tai Chi på soldekket.07.00: Frokost blir servert i Vesten stil og dessuten med vietnamesisk tradisjonell mat - "PHO '08.00: Utforsk Thien Canh Son. guiden vil forklare historien til Ha Long Bay og denne grotte, skapt av natur09.30: Ved retur til båten vil du har 30 minutter til å friske opp og pakke ferdig. Vennligst ta med alle dine eiendeler fra lugaren, kan du la tung bagasje utenfor båten (personalet vil overføre direkte til kaien).10.30: vietnamesisk matlaging demonstrasjon på båten.11.00: Nyt en tradisjonell vietnamesisk lunsj.12.00: Landsette i Hon Gai brygge12.30: Farvel Halong Bay deretter tilbake til Hanoi17.30: Tilbake til hotell i Hanoi. Middag vil bli servert på en lokal restaurant.Overnatting i Hanoi

OBS: Reiseruten kan endres på grunn av været, tidevannsnivået og driftsforhold uten forvarsel.

 

Dag 5/ 21.Feb., 2017: Hanoi – Flight to Hue (F/L/M)

Nyt frokost på hotellet og vente til overføring til flyplassen for fly til Hue.

 Ved ankomst i Hue, vil du bli møtt og overføres på flyplassen til hotellet for innsjekking. Bruk tiden  på egen fritid. Spise lunsj og middag på en lokal restaurant. 
Overnatting i Hue.

Dag 6 : Hue Imperial Citadel tour (F/L/M)

08:00 - 08h30 AM: Vår guide kommer til å møte deg på hotellet for henting. Deretter drar for å besøke Hat og røkelse landsbyen. Her har du sjansen til å lære å lage en lue og en røkelse, utforske tradisjonell jobb Hue Hoian, og du kan kjøpe noe suvenirer.
09h30 AM: Buss kommer til Khai Dinh graven. I motsetning til Hue øvrige gravene, å være en syntese av vietnamesisk og europeiske elementer. Selv stein ansikter av mandarin æresvakt er utstyrt med en blanding av vietnamesisk og europeiske funksjoner.
11.00: Tilbake til byen for å nyte autentisk Hue mat13h00 PM: Fortsett å besøke Hue Forbudte by: Citadel. Turguide vil lede deg til å besøke den høyeste flaggstang fra Vietnam (37m-høyde), Ngo mon gate hvor Bao Dai endte Nguyen dynastiet, Thai Hoa Palace (Palace of Supreme Harmony), hall Mandariner, Forbudt Purple by14h30 PM: Fortsett å besøke hage huset som er en unik funksjon i Hue. Husene er tradisjonelle, privateide, og ligger i attraktive formelle hager. Noen har forbindelser med den gamle konge Imperial Court. Hue tradisjonell arkitektur har lenge vært nært knyttet til naturen. Hage husene gjenspeiler denne foreningen. Hver er svært individuell - hus og hage, mennesker og natur, planter, skyer og vann sameksistere og blande med hverandre i en harmonisk sammenheng  
15h00 PM: Buss tar deg til Thien Mu Pagoda, bygget på en ås med utsikt over. Parfyme elv, og dette pagode, et ikon av Vietnam og symbolet på Hue by.Cruise den vakre parfyme elva med drage båt ser hverdagen underveis. Besøk noen landsbyer og gå ikke glipp ser solnedgangen på elva.Spis middag på en lokal restaurant.17:00 PM: Transporter til hotell i Hue. På egen fritid. (Disponere tiden selv)Overnatting i Hue. 

Dag 7 : Hue – Transfer to Lang Co (F/L/M)

Frokost blir servert på hotellet.Disponere tiden selv til man sjekk ut av hotelletRundt 10:00, vil vår egen bil plukke deg opp på hotellet i Hue og overføre til Lang Co Beach. Sjekk i din Hotel-resort i Lang Co Beach og slappe av.Disponere tiden selv Spise lunsj og middag på Lang Co Beach Resort hotell.Overnatting i Lang Co

 

Dag 8 : Lang Co beach free day (B/L/D)

Frokost blir servert på hotellet. Du vil ha en fri dag for å nyte en avslappende stund i badstuen eller massasjerommet eller et slag tennis på tennisbanen. Du kan bli med andre friluftsaktiviteter som fotball, volleyball, bordtennis, eller en svømmetur i det varme vannet i Lang Co stranden. Ingenting er mer avslappende enn å ligge under kokospalmer mens du nyter den vakre sandstranden i solen.

Spise lunsj og middag på resort hotellet.

Overnatting i Lang Co 

Dag 9 : Lang Co – Transfer to Hoi An (F/L/M)

Rundt 10:00, vil vår egen bil plukke deg opp på ditt hotellet og kjøre til Hoian. Sjekk i din resort Hotell i Hoian og slappe av. Disponere tiden selv å utforske den sjarmerende skjønnheten i Hoian natteliv.Spise lunsj og middag på lokal restaurant. Overnatting i Hoian.

Dag 10 : Hoian – Red Bridge Cooking Class – Hoian walking tour (F/L/M)

- Vi starter dagen (08:00) med en velkomstdrink i Hai Café (98 Nguyen Thai Hoc Street, Hoi An Ancient Town, Tlf: 3863210) - vårt møtested. Besøk Hoi An fargerike markedet, og oppleve den fantastiske severdigheter, lyder og aromaer av denne travle markedet. Vi vil ha muligheten til å samhandle med de lokale selgere og lære om alle ingrediensene som skal brukes i matlaging leksjon senere. 
Vi ombord i Red Bridge båt for en rolig cruise (25 minutter) langs Hoi An River til Red Bridge Cooking School. Dette er en sjanse til å vise lokal elv liv, så sørg for at kameraet er klar.Ved ankomst, vi utforske matlaging skolens urtehage, før du lære om noe av Hoi An og Vietnams kjente retter. Matlaging leksjonen går i ca 2 timer - Red Bridge kokkene første demonstrere hver rett før vi forberede den samme retten selv. Inkludert i klassen er en kort introduksjon til vietnamesisk mat carving (plate dekorasjon). Etter leksjonen, sitter vi ned og spise hva vi har laget.Ta med badetøy og etter matlaging klassen er ferdig, kan du slappe av og nyte gratis bruk av 20 meters svømmebasseng - håndklær og dusj er gratis.PM: Du vil bli møtt opp med lokal guide på din hotellets lobby, deretter starter vår halv dag vandring rundt Hoian Ancient Town. Ved å gå ned til byen, vil du umiddelbart føle gjestfrihet og vennskap lokalbefolkningen selv. Og du kan se at det er så spesielt med Hoian er at denne lille havnebyen er i en utrolig tilstand av bevaring i lang tid.Vi vil slippe inn og besøke den Japanske Bro, Porselen Museum, Tan Ky gamle huset, kantonesisk menighet, silke gaten i Hoian, templer og pagoder av kinesisk utseende. Så gå tilbake til hotellet. På egen fritid. Spise lunsj og middag på lokal restaurant. Overnatting i Hoian.

Dag 11 : Hoian – Transfer to Danang (F/L/M)

Rundt 8:00, vil vår bil og sjåfør henter deg på ditt hotell i Hoian til Danang. Sjekk i din resort /hotell  i Danang og slappe av.Disponerer tiden selv.Spise lunsj og middag på en lokal restaurant.Overnatting i Danang. 

Dag 12 : Danang free day (F/L/M)

Frokost på resort hotellet. Fridag på egen fritid. Nyt bading i krystallklart vann og slapper av på en av de vakreste strendene i Vietnam.Spise lunsj og middag på Hotellet. Overnatting i Danang. 

Dag 13 : Danang – Flight to Saigon (F/L/M)

Transfer via: Vietnam Airline – Our arrangement.

Disponere tiden hele dagen selv til da å sjekke ut av Resorts hotellet og blir kjørt til flyplassen for fly til Saigon.

Ved ankomst i Saigon, vil du bli møtt og transport til hotellet i Saigon for innsjekking.

Disponer tiden selv. Overnatting i Saigon.  

Dag 14 (valgbar) Saigon – Cu Chi Tunnels – Cao Dai Temple – Saigon (F/L/M)

På 08:00, vår guide og sjåfør venter i lobbyen på ditt hotell, så vi forlater hotellet for Gjenforeningspalasset, det tidligere presidentpalasset for presidenten i Sør-Vietnam. Etter det vil vi besøke War Remnant Museum, der vi kan se utallige gjenstander, fotografier og bilder som dokumenterer om andre Indokina krigen. Vi stopper også ved Notre Dame-katedralen og Old Post kontoret for å få gode bilder for vår minne av store, moderne byen Vietnam.Nyt lunsj på en lokal restaurant.Etter lunsj vil vi reise til Cu Chi tunnelene. Ligger 60km fra Ho Chi Minh-byen, er Cu Chi nå betraktet som en heroisk distriktet for sin rolle i anti - amerikanske krigen i Vietnam. Det er legendarisk for sin tunneler system på over 220 km og er et populært sted for både vietnamesisk og utenlandske besøkende. Den fredelig landlig ris Paddy natur inneholder ender og vannbøfler svømme i elvene langs veien. Besøkende vil finne det vanskelig å forestille seg ødeleggelser, skader og defoliation over hele området, forårsaket av bombing og gruver, når Cu Chi var "Et gratis treningssonen". Restene besøkende vil se showet Cu Chi har fortsatt hennes bevis for å bevise den voldsomme slagmark som fant sted der. Før du går inn i tunneler, vil vi se en kort introduksjonsvideo som viser hvordan de ble bygget, etterfulgt av en utforskning av labyrinten av tunneler, hvorav noen har blitt utvidet til å tillate turist tilgang. Også på skjermen er ulike feller og restene av en amerikansk tank samt en rekke bombe krater laget av 500lb bomber falt med B52 bombefly. Transport tilbake til Ho Chi Minh-byen, spise lunsj og middag en lokal restaurant.Tilbake til hotell  rundt 17:30. Tid til egen disposisjon

Overnatting i Saigon 

Dag 14 (valgbar) : Saigon – Mekong Delta – Cai Be Floating Market – Tan Phong Island – Saigon (F/L/M)

7:30, vil vår bil og sjåfør venter deg på hotellets lobby og drar til Cai Be. Underveis til Cai Be, vil vår guide introdusere deg spesifikke kulturer av Mekong-elven innbyggere Ankom Mekong rasteplass, hvor du kan se alle de landskapene i Sør-Vietnam i hagen og i stand til å nyte velsmakende retter i Mekong-regionen. Det er et imponerende sted for turister. 
Fortsett til Cai turen Vær og kommer til Cai Be dock på rundt 09:00. Cruising i elva til den travle Cai Be flytende marked der er å plassere mange båter fylle fullt frukt og landbruks produserer på. Selge og utveksling er holdt til 10:00 hver dag

Etter det båttur til landsbyene der ligger på langs Tien elvebredden. Vandrende på bygda stier i henhold til frukthage til lokale bedrifts familier til å se hvordan de gjør murstein, sprø mais, ris vin. Vår båt tar oss til Tan Phong Island for lunsj.

Etter kort hvile, ta en ridetur på sykkel rundt landsbyen stier for å se frukthage (jack frukt, rambutan, applesin, longan, pomelo og så videre) Så får på hånden - rodde sampan gjennom bekker for å nyte den naturlige vakre landskap og det fredelige livet av øyboerne. Lytte og se tradisjonell folkemusikk ytelse i en frukthage hage.

Etter det, vil vi ta båt tilbake til Cai Be kaija. Vår buss vil ta oss tilbake til Saigon. Til hotellet i Saigon. Disponer tiden selv. Overnatting i Saigon. 

Day 15 : Saigon – Departure (F/)

Frokost ved hotellet

Ha hele dagen fri i Saigon. Slapp av og disponer tiden selv til transport til flyplass for hjemreisen. Fly avgang om kvelden .

 

************************************************************************************

SPECIAL OFFERED PRICE OF TOUR PACKAGE

 • Hotel Category 3 star:

Please click the link below for reviewing hotel/resort at each destination.

 

Destination

Hotel names

Type of Room

Hanoi

Maison D’Hanoi Boutique Hotel – 3 star

Deluxe Twin/Double  

Halong Bay

Swan Cuise Halong

Deluxe Twin/Double Cabin

Hue

Hue Serene Palace Hotel

Deluxe Twin/Double  

Lăng Cô

Lang Co Beach Resort  4 star

Ocean View Twin/Double

Hoian

Vinh Hung Hotel II

Superior Pool View Twin/Double  

Danang

Grand Sunrise II

Deluxe Sea View Twin/Double  

Saigon

Bali Boutique Hotel

Deluxe Twin/Double  

 

****************************************************************************************

Hva er inkludert?

 • Billettpriser:  som er oppført i reiseruten.
 • Helpensjon: Alle måltider som spesifisert i reiseruten med autentisk vietnamesisk mat.
 • Private Transfer: 16 sete transitt bil - Overføringer mellom flyplasser, hoteller og naturskjønne steder mens sightseeing med privat aircondition kjøretøy med sjåfør og engelsktalende guide (som nevnt ovenfor). Din komfort er vår prioritet!
 • Guide: Som beskrevet i reiseruten en engelsktalende guide og sjåfør vil bli gitt i hver by de vil være med deg hele tiden din i byen. En ny guide og en ny sjåfør vil møte deg på hver by på turen, for å gi deg den beste lokal kunnskap tilgjengelig.
 • Hotell / Resort: Deluxe Hotel 3-stjerners avgiftene er basert på to personer deler med dobbeltrom / tomannsrom. Alle hotellene som er nevnt i ovennevnte uten tjene daglig

Western eller lokal frokost. Alle rom har aircondition med private fasiliteter mindre dette er spesifisert.

 • Båt cruise 2D1N på Halong Bay (andel skyttel buss og båt)
 • Kajakk i Halong Bay
 • Båt på Perfume River i Hue.

 

 • Alle fly: Norge- Hanoi – Hue// Danang – Saigon - Norge
 • Daglig flaske mineralvann
 • Tjenesten Charge & forvaltning Skatter

Hva er ikke inkludert?

 • ekstra bagasje. Passasjerer som holder en voksen takst eller halv pris billett har rett til en gratis vekt på 20kg, for økonomiklasse. Totalvekt på kabin bagasje hver passasjer kan ikke overstige 7 kg. Størrelsen må ikke overskride 20x40x 55cm.
 • Personlige utgifter: Utgifter av en rent personlig karakter som klesvask, drikke, faks, telefonsamtaler, valgfrie aktiviteter, sightseeing eller måltider som ikke er inkludert i turen reiserute.
 • Tips
 • Enkeltromstillegg

**************************************************************************************

Obs:

 • Vær oppmerksom på at flytider, hoteller og alle andre logistikk, tjenester og dager med reise er avhengig av tilgjengelighet. Hvor flygninger er kansellert eller forsinket, vil vi forsøke å sikre alternative arrangementer av tilsvarende verdi som nevnt i vår booking forhold.
 • De overnatter sovende tog som brukes på denne turen er komfortabel tilgjengelig selv om de ikke kan sammenlignes med europeiske standarder. Vær oppmerksom på at whist vi alltid søke å sikre myke sovende køyer på nattogene det kan være tilfeller når vi ikke klarer å gjøre dette på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll. I slike situasjoner vil vi sikre deg best mulig klassen.
 • De som reiser ganger nevnt i denne dokumentasjonen er bare omtrentlige. Disse tidene vil variere etter vær, vei, trafikk eller andre rådende forhold.
 • Denne reiseruten og supplerende informasjon er blitt oppfylt i god tro og var nøyaktig på i skrivende stund. Men det er ikke en del av en kontrakt mellom kunden og Trans Reiser

**************************************************************************************

Gửi Bình luận

Lưu ý: không hỗ trợ HTML!
    Bình thường           Tốt